Thursday, January 31, 2008

Post pertama saya

Hurm... blog yer? Ini pembuka post blog saya.. Q&A pasal blog ni...
Q:Ada apa dengan blog?
A:Memang dah lama dah nak buat... tp biasa la kan.. hehe.. MALAS
Sebenarnya dah lama tergerak tp x jalan...

Q:Tp kenapa arini gak memilih nak buat blog?
A:Sbb td ada baca blog ganu... err... menarik....
Lagipon terasa rugi dok kat negara org kalo x tercatit pengalaman yang diperolehi...

Q:Kenapa link dia nama theycallmealien.blogspot.com?
A:Sebabnyer org-org dinegara yang mana sedang saya bermastautin sekarang ni menggelarkan para pendatang ke negara mereka sebagai alien.. ini tertera pada RC(registeration card) semua foreigner... bangsat kan mereka2 ni? RACISM

Tamat sudah pembuka bicara blog saya....

Maka sekarang masa untuk bercerita pasal hari ini...

Arini ada xm 화학(Kimia).. hurm berjaya laa jawab juga... tp ada dua kecuaian menjawab yang berjaya saya detect... 1 soklan ditinggal kosong manakala yang satu lagi tersalah konsep... Well.. ok laa tu kan... ada 11 soklan... yang 2 salah tu under satu soklan...

soklan no 1 jer dah 5 markah.... paper dah jawab dan dah cuba isi dgn baek sama ada secara tahu mahupon tidak tahu...

Lagi satu.. Td dpt panggilan dr keluarga Homestay saya... tp sy x angkat pon.. dua kali panggilan diterima.. bukan apa.. sy macam tgh malas nak layan.. Esok petang sy call laa mereka balek... Apa laa yang hendak dibualkan.. hurmm.. sbbnye sy x berapa suker panggilan telepon.. bukan apa.. x reti cakap.. x kire laa bahasa melayu ke english ker mahupun korea.... sy mmg agak kekok bertelipon sebenarnyer... x kire laa dgn siapa2 pon... Xper2... mungkin mereka nak ajak sy keluar kot time 설날(Tahun Baru) nnt... Siapa tahu...
Hehe.. esok apa yang menanti? esok plak ada xm KLPT(Korean Language Proficiency Test) untuk aras tinggi.. Adeyh


Bosan kan hidup saya?
Ini la Gambar buku korean Language saya daripada Level 1 hinggak Level 5... Level 6? Ada dlm beg... belum abes lagi... dijangka akan tamat 15hb ni... Biru di tepi itu buku Physic dan Hijau di tepi itu juga..