Tuesday, January 5, 2010

2009

Tak ramai yang tahu sebab aku tak cerita kat ramai orang..
Itu jer komen aku..
Pasal apa aku tak banyak menulis blog masa tahun 2009?
Sebab bagi aku tahun 09 ni memang bukan tahun aku..
Tahun yang penuh dengan nasib malang..
Kalau setakat satu dua aku boleh terima lagi..
Tapi bila dah berduyun-duyun dan berterusan aku memang terus takde mood..
Daripada awal tahun lagi.. Tapi mostly orang-orang yang tak berada disekeliling aku memang tak tahu apa yang jadi sepanjang tahun ni..
Dah-dah.. jangan paksa-paksa ak cerita apa jadi..
Tapi takpe.. itu cerita 2009..
Aku harap 2010 ni akan lebih bermakna dan aku pun harap blog ini akan dapat nafas baru..
Bukan setakat blog.. flickr aku pon aku harap dapat rajin update macam dulu-dulu..

Entah ada lagi ke follower blog aku.. Just pray and hope still ada orang yang x bosan baca entri-entri bosan macam ni